TrueNAS Core Dashboard Εικόνα
TrueNAS SCALE και CORE Λήψη στατιστικών εικόνας

TrueNAS® SCALE

– Επεκτάσιμη υπερσύγκλιση αποθήκευσης
– Ενσωματωμένα εμπορευματοκιβώτια Linux και VM
– Ανάπτυξη ως μεμονωμένοι κόμβοι ή συστάδες
– Σχεδιασμένο για υβριδικά νέφη
– Οι επιλογές υποστήριξης για επιχειρήσεις έρχονται σύντομα

Ελάχιστες απαιτήσεις TrueNAS SCALE
Διπύρηνος επεξεργαστής 64-bit | 8 GB RAM (συνιστώμενα 16 GB) | Συσκευή εκκίνησης SSD 16 GB | 2 συσκευές ίσου μεγέθους | Σύνδεση δικτύου | Δεν απαιτείται Hardware RAID

Πλήρεις απαιτήσεις υλικού

Γιατί το TrueNAS SCALE;

Στην καρδιά κάθε συστήματος αποθήκευσης βρίσκεται η συμβιωτική αλληλεπίδραση του συστήματος αρχείων και των φυσικών συσκευών αποθήκευσης.

Το σύστημα αρχείων ZFS στο TrueNAS παρέχει την καλύτερη διαθέσιμη προστασία δεδομένων από οποιοδήποτε σύστημα αρχείων σε οποιαδήποτε τιμή και αξιοποιεί πολύ αποτελεσματικά τόσο τον περιστρεφόμενο δίσκο όσο και τον αποθηκευτικό χώρο all-flash, ή ένα μείγμα και των δύο. Το ZFS είναι προετοιμασμένο για το ενδεχόμενο βλάβης της συσκευής αποθήκευσης. Είναι εξαιρετικά διαμορφώσιμο για την επίτευξη μιας τέλειας ισορροπίας μεταξύ πλεονασμού και επιδόσεων για την επίτευξη οποιουδήποτε στόχου αποθήκευσης.

Ένα σωστά ρυθμισμένο σύστημα TrueNAS μπορεί να ανεχθεί την αποτυχία πολλαπλών συσκευών αποθήκευσης και να αναδημιουργήσει ακόμη και το μέσο εκκίνησης με ένα αντίγραφο του αρχείου ρυθμίσεων.

Ελευθερία δεδομένων με το TrueNAS SCALE

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy.
I Accept

Υποδομή υπερσυγκλίσεων

Το TrueNAS® SCALE είναι μια λύση Hyperconverged Infrastructure (HCI) ανοιχτού κώδικα. Το SCALE βασίζεται στο TrueNAS CORE και προσθέτει κοντέινερς Linux, VMs (KVM) και δυνατότητες κλιμακούμενης αποθήκευσης ZFS.

Το SCALE βρίσκεται επί του παρόντος σε φάση BETA και συνιστάται μόνο για τους πρώτους χρήστες που έχουν ένα εφεδρικό σχέδιο.

Κλιμακούμενο ZFS

Το OpenZFS και το Gluster συνδυάζονται για να παρέχουν επεκτάσιμες δυνατότητες ZFS με εξαιρετική διαχείριση δεδομένων.

Εγκαταστήστε έναν ενιαίο υπερ-συγκλίνοντα κόμβο σε ένα σπίτι/γραφείο ή συστοιχίες κόμβων μαζί για μια εξαιρετικά επεκτάσιμη και εξαιρετικά διαθέσιμη υποδομή καθορισμένου λογισμικού.

Με βάση τον ανοικτό κώδικα

Το TrueNAS SCALE είναι ανοικτού κώδικα, βασίζεται στο Debian Linux και είναι ελεύθερο να το κατεβάσετε και να το χρησιμοποιήσετε.

Με εκατοντάδες χιλιάδες δοκιμαστές και συνεργάτες, το μοντέλο ανάπτυξης της κοινότητας του TrueNAS, εκτός από την απαράμιλλη αξία του, επιτρέπει πιο ολοκληρωμένες δοκιμές και τελικά ένα προϊόν υψηλότερης ποιότητας.

Συμμετέχετε στο κίνημα “Storage Freedom” και απολαύστε τα οφέλη της οικονομίας του ανοιχτού κώδικα.

Διαχείριση συστοιχιών και στόλων αποθήκευσης

Συστάδα πολλών συστημάτων με το SCALE και διαχειριστείτε τα όλα με το TrueCommand. Το TrueCommand διευκολύνει την παρακολούθηση και τη διαχείριση όλων των συστημάτων σας από ένα ενιαίο, εύχρηστο ταμπλό.

– Ταμπλό στόλου NAS
– Ενιαία σύνδεση σε όλες τις συσκευές NAS
– Προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις και αναφορές
– Γρήγορη διαχείριση και διάγνωση βλαβών

Πέρα από την αποθήκευση δεδομένων

Το TrueNAS SCALE παρέχει εύκολη πρόσβαση στο καθιερωμένο οικοσύστημα εμπορευματοκιβωτίων Linux και απλοποιεί την ανάπτυξη εφαρμογών.

Με υποστήριξη για εικονικές μηχανές KVM, Kubernetes και δοχεία Docker, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε και να προσθέσετε εφαρμογές για να καλύψετε ποικίλες ανάγκες.

Ποιο υλικό να χρησιμοποιήσετε για το TrueNAS SCALE;

Από επαναχρησιμοποιούμενα συστήματα έως εξαιρετικά προσαρμοσμένες κατασκευές, το TrueNAS προσφέρει Software Defined Storage (SDS) και τρέχει σε οποιονδήποτε διακομιστή x86_64.

Συνιστούμε τα συστήματα TrueNAS R-Series, TrueNAS X-Series ή τα συστήματα TrueNAS Mini για χρήση με το TrueNAS SCALE.
Όλα τα συστήματα TrueNAS Mini αποστέλλονται με το TrueNAS Core και είναι προ-ρυθμισμένα, ενώ κατόπιν αιτήματος μπορούμε επίσης να εγκαταστήσουμε το TrueNAS SCALE για εσάς.

Γνωρίζατε ότι κάθε σύστημα TrueNAS υπόκειται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους;
Κάθε ένα από τα συστήματα TrueNAS υποβάλλεται σε ποιοτικό έλεγχο διάρκειας μίας εβδομάδας για να βεβαιωθείτε ότι το υλικό σας λειτουργεί σωστά.

Χωρίς τέλη άδειας χρήσης, χωρίς κρυφά κόστη!
Δεν υπάρχουν τέλη άδειας χρήσης για τα TrueNAS Core, SCALE και Enterprise.

Ρίξτε μια ματιά στη σύγκριση εκδόσεων.